Saturday, February 2, 2013

Segmen Free Header + Review Blog by NFH

jom kita ramai-ramai join segmen ni..


klik banner untuk join


Jom kita tengok syarat-syarat dan hadiah yang disediakan..
menarik dan tertarik tarik je untuk join..hehehe
jangan lepaskan peluang anda..

Syarat-syaratnya :

1. Follow Blog Huda - CUIT 1

2. Like Fanpage blog Huda - CUIT 2

3. Buat satu entry yang bertajuk, Segmen Free Header + Review Blog by NFH

4. Copy banner dekat atas tu dan letak dalam entry korang plus backlink banner tersebut kepada entry segmen ni.

5. Dah siap kan..Letak link korang dekat ruangan comment entry SAHAJA (entry lain tidak di terima).



Hadiah yang menanti anda 



2x Header untuk pemenang yang bertuah


2x Review Blog untuk pemenang yang bertuah

1x Bloglist untuk pemenang yang bertuah

*6 pemenang akan dipilih. Mungkinkah anda pemenang bertuah tu?*

Cara pemilihan pemenang :-

Mak cik dan Pak Cik Random.org 





tarikh tamat segmen ni ialah..

jam 9 malam (2/2/2013)



20 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

semoga berjaya ye dear :)

Addasyuhadadisini said...

terima kasih..awak pun sma semoga berjaya.. :)

Farsya Izzati Widodo said...

good luck! salam dari http://farsyawidodo.blogspot.co.uk/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

kekapas berceloteh said...

datang dari segmen y sama :)
done follow awak #91
hope sudi follow back >.<

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

Addasyuhadadisini said...

terima kasih..awak pun sma..semoga berjaya.. :)

Addasyuhadadisini said...

dah follow awak balik..
terima kasih sudi singgah.. :)

NARDtheNERD said...

good luck dear..
nak suruh i buatkan header pun boleh. :)

Addasyuhadadisini said...

terima kasih nad..wah nak tlng buatkan untuk adda ke..skanyaaa...nak2.. :)

Sherlyanna Angiela said...

done follow u.... good luck...

puteri kasih said...

good luck dear..selamat bersegmen :)

nur hidayah said...

gud luck akak..dri segmen same..
http://momobebyluv.blogspot.com/2013/02/segmenfree-header-review-blog-by-nfh.html

muslimahsejati96 said...

dtg dari segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html..done follow

Addasyuhadadisini said...

terima kasih follow saya.. :)

Addasyuhadadisini said...

terima kasih Puteri cyg.. :)

Addasyuhadadisini said...

terima kasih dayah..semoga berjaya jugak.. :)

Addasyuhadadisini said...

terima kasih sudi singgah..semoga berjaya.. :)

mis ekin said...

hye salam perkenalan ..done follow back..

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

Addasyuhadadisini said...

hai..salam kenal..terima kasih follow.. :)

Addasyuhadadisini said...

adda dah follow blog cik fie.. :)