Tuesday, February 12, 2013

Bersama di PIZZA HUT

dulu waktu zaman belajar adda selalu bersama 3org ni..
tapi sejak dah habis zaman belajar dan semua dah kerja..
masa nak jumpa tu makin kurang..
adda selalu jumpa zura sebab kampung kami sama..
dan kerja dlam bidang yang sama..
tapi ina dan syuhada jrang la jumpa sebab depa duduk area lain..
so kami plan cuti raya cina ni nak reunion group kami balik..
maka pizza hut destinasi pilihan..
jom kita tengok dan kenal dengan kawan-kawan adda..
baizura, azlina dan syuhada..
jom kita layan gambar..

 depan umah adda..posing dulu


 
 azlina
 syuhada..nama kami sama tau korang..

 baizura..muka macam retis tak..cer korang teka mcam sape..



 menu yang pertama sampai dulu

 muka lapor tahap alam ni..yer tak..hehehe



 menu wajib klau ke pizza..creamy carbonara..yum..yum..

 hawaian chicken + island supreme..

 muka terpaksa ni..hehehe

 ni makanan adda..salad island yang bnyak cheezee...sedapppppp hingga menjilat garpu..


 sampainya hati kamu suap penyodok pizza..sob..sob..

time ni dah nak berpisah..
salam-salam..peluk cium dulu..
awok-awok semua jga diri..
nnt ada masa dan umur panjang kita jumpa lgi tau..
sayang awok-awok semua ketat2..

9 comments:

puteri kasih said...

memang best kan bila sesekali dapat berkumpul.. ^_^

Addasyuhadadisini said...

yup btul tu..best skali skala bleh tenangkan fikiran smbil kgsi cerita terbaru.. :)

Anonymous said...

Best sgt kn.. Nnti ada masa kita berjumpa lagi yea...

Hatimi Tahirruddin said...

wah bestnya...mesti seronok makan...eh? dapat jumpa kawan2 kan?

Addasyuhadadisini said...

hatimi..yup best sngt sbb mmg dah lma x kuar mcm tu..dlu zaman stdy kemana ja msti berempat..hehe.. :)

zahidahwahid said...

rindunya nak hang out dengan geng ketat.. huhuhu

Addasyuhadadisini said...

xpe nnt ada msa bleh la jmpa geng ketat zahidah....best kan.. :)

Mohd Fauzli said...

nanti sampaikan salam kat baizura erk....

Addasyuhadadisini said...

mohd fauzli..baik..dah nak jdi tunang org tu..hehehe