Saturday, January 12, 2013

Kuasa Chefville..

mood nak menaip sekarang ni macam dah hilang jer..
buka blog tapi x menaip..
melawat dan singgah blog kawan2 lain ada la..
nak kenal mereka yang sama2 di dunia blogger ni..
berhabuk balik la blog eden lepas ni kalau mood ni berterusan..
nak tahu pasaipa aku x menaip..
korang angguk la kepala..
buat macam excited nak tahu..padahal aku jer yang paksa korang..
yer tak..ish2..cian ke korang sume..
hehehe...
sebab sekarang ni aku gila main games dalam facebook..

 taraaaaa..ni la games tu..CHEFVILLE..
korang yang ada keinginan nak bka restoran sndiri boleh la main games ni..
konpem tercapai cita2 korang..
tapi di alam fantasi je la..
kalau kat dunia realiti korang kena sediakan ongkos @ duit sendiri...
yang dalam chefville ni free jer..malah boleh masak dan jual untuk customer..
dan pulangannya dapat duit untuk hias restoran korang..
amacam..best tak.
sebab games ni la buat aku xde mood nak menaip..
macam ada kuasa magnet dok tarik2 aku supaya jgan update blog tapi main games..
asal on lappy jer trus on9 facebook dan 0n Chefville..
blog juz bka, say hi dan trus ttup..
hahaha..jangan ikut perangai aku ni..
alamatnya berhabuk blog korang...
lepas ni kena stabilkan balik minda aku ni..
supaya update blog dan menguruskan restoran di alam fantasi aku..
berjaya dalam dua-dua bidang..cewahhhh...
kemain lagi kan..hahahaha..korang semua minat games apa..
jom la sama-sama kongsikan dengan aku..



1 comment:

Noor Mala Shahar said...

singgah siang hari

isi tabung save 22


http://www.noormalashahar.com