Thursday, January 17, 2013

1st Giveaway By Puterikasih.com

rasa excited + gementar ja nk tulis entry kli ni
sebabnya sepanjang menjadi blogger..
walaupun bru nak aktif..hahaha
ni kali pertama join GA atau giveaway dri blog lain..
dijemput sendiri oleh ownernya..Puteri Kasih..
aduhai dengan besar hatinya adda nak join GA ni 
sebab nak meriahkan lagi ulangtahun yang kedua puteri sebagai seorang blogger dan juga bersempena dengan perasmian blogshop puteri yang pertama iaitu All About Craft.
Terima kasih..toceyyy jemput adda..






Anda yang dipilih
 

 iskandarX  


 
Syarat-syarat untuk menyertai :-

1) Buat entri bertajuk “1st Giveaway By Puterikasih.com

2) Jangan lupa untuk letakkan banner dalam entri.
3) Follow kesemua penaja jika korang baik hati
4) Copy ayat dibawah ini dan pastekan ke entri :

“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About Craft, Dikbi, Azie Namico, Josrevalution @JR, Nurul Syarafina, Azziamiza, Zuhanif, Kiosk Vitamin, Cik Yaya, Kimmie dan Serembanmaya.com


5) Tag sekurang-kurangnya seorang rakan. Kalau nak tag lebih pun diizinkan.

6) Tinggalkan URL entri dalam ruang komen di bawah ini (dalam blog Puteri Kasih tau)


 haaa korang dah tengok kan syarat-syaratnya..
senang dan mudah kan nak ikut..
jom la kita ramai-ramai join GA ni..
boleh dpat ramai kawan dan meriahkan GA Puteri Kasih..
tarikh tutupnya 31 Januari 2013 (tepat pukul 11.59 malam)
jom kita tengok hadiahnya pulak..
Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan..
 menarik tertarik kau memang the best..hohoho

Koleksi kristal, top up, t/shirt, jam tangan mutiara (handmade), GLA Shaklee, one drop perfume dan banyak lagi
DAN

1 Hadiah misteri untuk entri paling kreatif (akan dipilih oleh puteri sendiri)
Pemenang-pemenang untuk hadiah-hadiah yang lain akan dipilih berdasarkan random.org 

  
 doakan kejayaan Puteri Kasih dan semua..




24 comments:

puteri kasih said...

thanks dear :)

good luck yer ^_^

Addasyuhadadisini said...

sama-sama..:)
puteri pun sama yer..

Cik Yaya said...

selamat ber-GA..gud luck ^_^

Addasyuhadadisini said...

Terima kasih..moga murah rezki cik yaya sebab menaja hadiah..:)

cik azLyzah⊙.☉ said...

hy dear...salam kenal ek.Cik dah follow blog awak ;)


http://azlyiejah.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

Addasyuhadadisini said...

hai..salam kenal jgak..dah follow awak balik..keep in tpuch.. :)

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

sabella mohamad said...

all the best ya ! ^^

Addasyuhadadisini said...

terima kasih sally..Gud luck untuk sally jugak.. :)

Addasyuhadadisini said...

terima kasih bella..gud luck jgk untuk bella.. :)

Husnalyas said...

wah wah. dia pun ada blogshop jugak rupanya. hehe. smoga b'jaya dlm bisnes dan giveaway ni :D

Addasyuhadadisini said...

ye kita pun ada cma x jdi busineswoman mcm husna lagi..doakan yer..jom la join sma..:)

shameel Iskandar said...

Good luck Adda.

Addasyuhadadisini said...

terima kasih shameel.. :)

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

sa mic said...

datang dari GA yang sama , goodluck ;)

Addasyuhadadisini said...

terima kasih..doakan sa mic pun berjaya jgak.. :)

Addasyuhadadisini said...

terima kasih sally.. :)

eymasu said...

terbang dari GA yang sama..hew..(^_^)DKDE

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

Addasyuhadadisini said...

semoga berjaya.. :)

puteri kasih said...

dear...ada penambahan seorang lagi penaja..jangan lupa selitkan dalam entri yer :)

Azwar Syuhada said...

datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

Addasyuhadadisini said...

yup..done update yg terkini.. Thanks inform.. :)

Addasyuhadadisini said...

terima kasih..semoga berjaya.. :)