Wednesday, November 28, 2012

Saya Suka..^_^

haaaaaa..ari ni kita nak tengok..
agak-agak korang nak tengok apa..
tajuk kat atas pun tahu yer tak..
ish aku ni..boleh lagi tanya..
ada aku kisah..gedik nak bagitau jugak..hehe
nak tengok apa yang aku suka tentang diri sorg lelaki..
wuuhuuu..bunyi cm menarik jer...
jeng..jeng..jeng..
jom kita sume tengok ada yang kena..
hehehehe

kenal ke tak ni..
aku minat weh dia ni..macho gila..
huhuhu


Saya Suka...

-saya suka laki yang low profile sebab saya tidak suka laki yang menunjukkan kekayaan atau kepandaian dia terang terang
-saya suka laki yang hormat orang tua sebab saya nak dia hormat mama dan abah saya
-saya suka laki yang kurang suka memuji sebab bila dia puji membuatkan hati saya berbunga2 dan pujian itu  amat bermaknabuat saya
-saya suka laki yang daya ingatan kuat sebab dia akan mengingatkan saya semua kenangan manis bersama dan tarikh istimewa kami...sebab saya betul2 seorang pelupa!!!
-saya suka laki yang pandai masak sebab saya suka memasak, nanti kita boleh masak sama-sama..
-saya suka laki yang sukakan ketenangan sebab boleh lepak pantai atau pulau bila free
-saya suka laki yang active bersukan sebab bile dia berpeluh nampak cool and machoo gilaaa..tergugat iman..
-saya suka laki yang romantik sebab dia akan buat hari-hari saya indah dan berbunga2 gitu..
-saya suka laki yang matang fikiran tapi comel perwatakan..
-saya suka laki yang jarak sma tahun dengan saya sebab senang dia nak faham saya
-saya suka laki yang soft spoken sebab bile berborak dengan dia hati saya sejuk dan tenang owww...
-saya suka laki yang good looking sebab saya nak anak saya macam dia..berangan jap..
-saya suka laki yang suka buat surprise sebab bagi saya itu sweet dan membuatkan hari-hari saya penuh dengan kejutan..
-saya suka laki yang ego lebih tapi bila dengan saya ego dia zero..kosong..kosong..(najwa latip jap..)
-saya suka laki yang mempunyai minat sama dengan saya sebab saya nak buat aktiviti bersama-sama dengan dia
-saya suka laki yang mempunyai perangai berbeza dengan saya sebab bila saya tengah marah membara bagai api , dia pulak akan jadi air untuk sejukkan hati saya..(pandai marah ke haku ni)
-saya suka laki yang tidak kedekut duit sebab nanti saya nak shopping boleh mintak dia
-saya suka laki yang suka buat lawak tapi bukan pelawak sebab nanti hari-hari saya penuh ceria dengan gelak ketawa
-saya suka laki yang tinggi and badan nice nice laa sebab saya rase sangat selamat bila berada disisi dia
-saya suka laki yang pandai berdikari sebab bila saya outstation dia pandai jaga diri
-saya suka laki yang suka karaoke sebab nanti boleh spend masa sama-sama karaoke
-saya suka laki yang pandai adapt sebab saya nak dia adapt dengan semua ahli keluarga dan sedara mara saya
-saya suka laki yang ringan tulang sebab bila saya masak , dia boleh tolong kemas ruang tamu..
-saya suka laki yang pandai dan bijak sebab bila bercakap dengan dia semuanya dia tahu ..hehehehe
-saya suka laki yang bertanggjawab sebab dia tahu tangunggjawab dia sebagai suami dan bapa kepada anak-anak saya
-saya suka laki yang penyayang sebab saya seorang yang manja jadi saya boleh merengek-rengek dengan dia..aish gedik kejap..hakhak
-saya suka laki yang cukup solat dan tahu tanggungjawab sebagai orang islam sebab saya nak dia bimbing saya
-saya suka laki yang sanggup mendengar sebab saya suka bercakap..hahaha
-saya suka laki yang sukakan budak kecik atau baby sebab saya rasa itu amat cute..alahai..
-saya suka laki yang kepala gila-gila, sebab saya pun macam tu..nanti mesti happening kalo duduk berdua..hahahaha



"Someone who really loves you will show you they want you, will prove that they need you, will remind you they love you..Will put you in the list, " To be in heaven,together,forever..♥.."




salam sayang

Adda Syuhada

2 comments:

SyAmSuL AnUaR said...

cita rasa kbnykn perempuan utk memilih laki sama je.. laki spt ni ada lg kt negara ni.. (^^)

Addasyuhadadisini said...

syamsul anuar..hehe..btoi dan mmg ada..pling kurg sikit pun mesti ada..^__^