Sunday, September 22, 2013

" Segmen 1st Mama "



klik banner untuk join

A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda.
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.

p/s : Adda suka nak join segmen mama ni sebab mudah dan senang je kan nak join..tengok tak payah buat entry pun boleh join..tak ada FB pun boleh join (Adda memang takda akaun FB..wiwiwiwi)..janji korang ikut ja semua yang berkenaan..jom ramai2 join segmen mama kita ni..:))

11 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

good luck adik.. :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

good luck adik.. :D

Noor Mala Shahar said...

singgah siang..

isi tabung fiesta



http://www.noormalashahar.com.my

Aku Penghibur said...

SELAMAT BERSEGMEN :)

Norhasniza Khalid said...

salam dear, terima kasih kerana sudi join segmen mama..

salam perkenalan dari mama.. :)

Lilynn Wifey Sham said...

salam.. singgah & folo sini .. dari segmen yang sama .
sudi sudi folo Si Ratu Di Hati Si Dia
http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
>__<

Lilynn Wifey Sham said...

salam.. singgah & folo sini .. dari segmen yang sama .
sudi sudi folo Si Ratu Di Hati Si Dia
http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
>__<

Puteri Kasih said...

selamat bersegmen :)

Sya Mimie said...

datang dari segmen yang sama.. :)

Segmen 1st Mama

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

Khir Khalid said...

Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow.. jemput singgah ye :)
http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html