Saturday, September 7, 2013

Jomheboh Di Putrajaya


Cerita yang dah berkurun baru nak update kat sini..
tapi tak kira ak cerita jugak..hakhak
Jomheboh kat tempat adda tak dibenarkan..
yang adda ingat setahun ja dan dulu dikenali dengan nama sureheboh..
tahun selepas tu dah tak dibenarkan..
adda tak ambil tahu pulak apa sebabnya..hihihi..
dan kebetulan adda pergi umah kak di Kuala Lumpur tu..
dia sudi nak bawa adda pi Jomheboh..
terus menjerit sukaaa...yeayyyyyyyyy boleh jumpa artis...
hehehehe...tak malu betoi kan adda ni..tapi ada ceq kisah..
janji adda dapat jalan2 kat sana..

 sebelum jalan2 kat sana kita turun isi perut dulu..
kakteh kata nasi ayam kat sini memang terbaik
dan memang betul..sangat sedap..
area sungai besi..dekat kolej tentera rasanya..
lepas makan terus balik siap nak jalan2..

 eh macam sepadan ja adda dengan design belakang tu..
kalau menyelit di celah2 mesti orang tak perasan adda kat situ sekali..hihihi..

 kalau la dapat lolipop besar macam tu..
setahun tak habis..besar sangat kot..
huhuhuhu

 ni la kakteh..
comeyyy tak..tapi dah menjadi tunang orang tau..
dah dibooking orang..hakhakhak..

 adda jumpa ramai artis hari tu..
Tomok, Maria Tunku Sabri, Iqram Dinzly, Imuda
pengacara Tv ramai..tapi dah amnesia pulak nama diaorang..hikhikhik..
dan last sekali sebelum balik adda jumpa Iffa Raziah dan Ani Mayuni..
sempat la dengar diorang duet lagu Putih Putih Melati..
sedap..nasib tak boleh dimakan..hihi

waktu ni diaorang jemput dua orang naik pentas nyanyi sekali..
tapi yang perempuan malu2 sikit..yang laki sporting..
biasa la perempuan melayu kan..memang pemalu..wiwiwiwi..
dah beli barang2 skit kita orang terus balik..
letih sebab cuaca sangat panas hari tu..hukhuk


12 comments:

Norazizah Hashim said...

Bestnyer dapat jumpa artis :). Nampak sedap je nasi ayam. Teringin pulak nak makan nasi ayam. Hehe.

Addasyuhadadisini said...

mmg sdap..ada air asam..lain skit drpda biasa.. :))

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

jom heboh ni yang buat sekali dengan ahri belia hari tu ke adik? akak pergi juga, tapi tak sempat jumpa artis2 tu pun..

Addasyuhadadisini said...

mizz aiza..a,a kak..yang tu la..cta dah lama baru nak update..akak pergi jgk ke..ala klau x bleh jmpa kan..hehehe

Aku Penghibur said...

hahhaa percaya tak acik tak pernah pergi benda2 nie semua , hahahaha entahlah tak tahu kenapa sebab tak minat kot

Puteri Kasih said...

rasanya puteri pernah pergi sekali je...masa mula-mula dulu. Lepas tu tak pernah pergi lagi dah :)

Addasyuhadadisini said...

aku penghibur..ye ke acik..wah mmg tabib la..slalu klau dngar hburan ja ramai yg dah planning wajib p..pdahal bnda ni lagha ja :))

Addasyuhadadisini said...

puteri kasih..adda pun sekali ja prnah smpai..kat putrajaya ni la sbb org bawakan..klau pergi sndri mmg x la..hehe

krole said...

wah bestnye adda...krole ni tak pnah skali pun pergi event jom heboh ni...rasanya kat sabah ni sekali je pernah diadakan...huhuhu...cam kena dengan tema pula gambar ada kat cam taman bunga tu huhuhu...wah napa ada tak naik pentas nyanyi sekali ngan diaorang huhu~

Noor Mala Shahar said...

seronoknya..

dove satu

Addasyuhadadisini said...

krole..nnt ada lgi kat sabah sana bleh la krole bawa famly pergi..ada bnyak aktviti..adda malu la nak naik pentas tu..hehehe..jadi penonton pun dah happy..hihi

Addasyuhadadisini said...

puan noor mala..a,a best..hehe