Thursday, September 19, 2013

Jom kita Jogging..Misi mengurangkan LEMAK..


Bersenam antara benda paling akhir Adda akan buat..

Memang pemalas sangat nak keluarkan peluh..

Lepas tu kalut ja berat makin bertambah..hehehe

ssatu harui tu Adda ni dengan jiwa kentalnya naik la penimbang kilo yang ada kat tempat kerja..

Ingatkan masih maintain..rupa2 nya dah naik 2kilo berat badan Adda..

eh macam mana boleh terlebih makan ni..

terus mesej sepupu ajak jogging..

padahal sebelum ni asal sesapa ajak jogging jer cepat2 buat sibuk..hahaha

sekarang baru kalut nak jogging bagai..



sepupu adda..

tengok pipi pun dah kembang semacam ja..



Selamat berjogging di Pendang Lake Resort..wiwiwiwiwi



tetiba jumpa signboard ni..

AMALKAN HIDUP BERMORAL
DAN 
JAUHI MAKSIAT..


p / s : nasib adda jogging dengan sepupu perempuan..selamat..wahahaha

10 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak pun mempunyai masalah kenaikan berat badan dan malas bersenam juga.. hehe.. jom kita bersenam untuk sihatkan badan.. kalau ikut kempen kementerian kesihatan 10,000 langkah sehari, banyak tu..

Addasyuhadadisini said...

miss aiza..memang malas nk bersenam..hehehe..jom kita sahut cabaran tu..mana tahu boleh kurgkn berat balik.. :))

Aku Penghibur said...

amalkan gaya hidup sehat :) memang best kalau dapat jogging

Addasyuhadadisini said...

aku penghibur..org laki mmg bleh amalkan hidup sihat..pompuan slalunya fail..hehe

Puteri Kasih said...

jom kita jogging :)

kacang buncis said...

salam perkenalan ye....singgah cari kawan baru

Khairunnisa' said...

Amalkan senaman yang pelbagai; maksudnya buat kardio dan weight training sekali. InshaAllah, penurunan berat badan cepat dan you will gain lean muscles rather than fat.

Nisa'

Addasyuhadadisini said...

puteri..jom2.. :))

Addasyuhadadisini said...

kacang buncis..salam kenal jgak..terima kasih :))

Addasyuhadadisini said...

nisa..terima kasih..in shaa allah boleh diamalkan.. :))