Tuesday, September 17, 2013

Burger Bakar Abang Burn Terbaik



Sabtu lepas keluar dengan Kakteh..katanya teman dia baiki handset..rosak apa pun tak pandai Adda nak terangkan..huhuhu..

Dalam mencari kedai tu kitaorang terpandang pusat karaoke..

Terus ja pandang sesama kita dan cakap karaoke nak..wiwiwiwwi…

Nakkkkkkkk…dah lama rasanya tak karaoke..kali terakhir pun dua tahun lepas..

Tak ada masa nak keluar berjimba dengan kawan2..semua dah kerja..

Dah ada komitmen dengan kerja dan keluarga..

Dulu zaman belajar..memang banyak masa terluang..tiap2 hari pun ngadap muka yang sama..

Nasib la hobi pun sama..memang tak lepas peluang..sekarang ja dah terbatas..sobs..sobs..sobs..

Cepat2 setel urusan tentang handset terus booking bilik..sejam cukup la untuk kami berdua..hihihi..

Melalak la kitaorang tapi dengan suara yang ayu..hihihi..boleh tak bayangkn macam mana tu..

Dah habis suara dalam tu..tetiba rasa lapar..ajak Kakteh makan burger paling femes..hehehe..

Burger Bakar Abang Burn..here we comes!!!!!


Burn Chessy beef + Sausage With Chessy Sauce + Sirap Limau Ais

Supremo Special Beef + Onion Rings + Horlick Ais

Sebelum ni memang tak pernah try pun..asyik dengar cerita dan tengok pic ja..

Akhirnya dapat juga rasa..memang sedap dan superbbb…harga pun berpatutan..

Perut dah kenyang..ingat nak terus balik ja tapi siggah Giant jap..

Cuci mata tengok apa yang Sales dan apa yang patut dibeli..




Sempat la shopping sikit barang2 yang memang dah habis dalam simpanan..

Lepas ja bayar terus balik..perut kenyang..mata pun mula la nak pejam..

Zzzzzzz…. :))

8 comments:

Norhasniza Khalid said...

kat jb ada satu, memang terbaik.... terliur pulak rasa mama sekarang ni, lama dah kot mama tak pergi makan kat situ..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tak pernah lagi makan burger bakar abang burn tu.. nak kena cari juga nanti.. hehe..

Noor Mala Shahar said...

sedap ke burger tu....hehe


isi tabung nescafe


http://www.noormalashahar.com

Addasyuhadadisini said...

noorhasniza..sdap kan mama..rasa skali nak try lgi..hehe

Addasyuhadadisini said...

miss aiza..try la akak ..mmg best..adda nak try meatball plak nnt.. :))

Addasyuhadadisini said...
This comment has been removed by the author.
Addasyuhadadisini said...
This comment has been removed by the author.
Aku Penghibur said...

memang sedap giller ...acik sangat suka