Wednesday, July 24, 2013

Tawaran Hebat Digi Untuk Pengguna


Apa pelan internet terbaik yang korang gunakan..
Adda terfikir nak gunakan DIGI sebab dengar cerita member..
banyak kelebihan dan tawaran istimewa yang kita dapat..
dan cuba la godek2 tentang ni di laman web DIGI ..
dan memang TERBAIK sangat..
terus terdetik dalam hati dan otak ni...
MURAH..MENARIK..JIMAT..
ish mcm tak percaya ja bleh langgan  internet bulanan dengan harga yang murah..
sama ada untuk prepaid mahupun postpaid..
adda pengguna prepaid jer..tak mampu nak bayar bulan2 secara konsisten..huhuhu..
Tak percaya..korang KLIK SINI atau KLIK SINI 
Pakej yang disediakan sangat2 sesuai untuk pengguna sederhana macam kita..hehehe


Sempena bulan puasa ni Digi buat tawaran Digi Super Puasa hanya 1sen/minit..
korang puasa tak..kalau puasa haaa bloeh cepat2 grab tawaran ni..


ni la pakej internet yang Adda katakan..
murah dan jimat..dan Digi tengah baik hati..
ada Promo..LIMITED TIME ok..

ada banyak cara korang boleh reload..
tak payah nak kuar umah..
ataupun tetiba korang terdesak nak guna kredit kan..juz reload online je..
mudah..mudah..

korang nampak tak..
FREE CALL dan MESSAGES..
bukan untuk sorang tapi 3 orang Buddyz..
bestnyaaaaaaaa...
banyak sangat tawaran menarik..
jom kita cepat2 kita jadi pengguna DIGI..
sangat berbaloi-baloi..wiwiwiwi..

6 comments:

PakcikLie PCL said...

As-salam adda, pcl pon biasa dok kedah gak..kat Sp. salam singgah ramadhan.

#digi bagus tp pcl masih guna maxis..

Addasyuhadadisini said...

PCL..ye ke..adda di pendang..salam ramadhan jgk..hehehe..best ek mxs.. :)

krole said...

nice info adda...cam krole ni memang pengguna digi tegar...dari start berhanpon smpai la ni...tak pnah tukar...hm...best plan baru ni~ thanks ye

Addasyuhadadisini said...

wah..memang dah gna lama ek..adda pun nk beli ni..hehe..sama2 berkongsi.. :)

Aida Ismail said...

Ada juga terfikir nak guna Digi ni. Tapi takut coverage tak meluas. Huhu~

Addasyuhadadisini said...

aida..a,a tempat adda line slow klau untuk tenet..tpi yg best sbb call n msj free..jimat2.. :)