Sunday, November 10, 2013

Gemilang Burger Terbaikkk


Cuti minggu lepas kuar jenjalan cari makan..
asalnya nak pergi makan Meatball Abang Burn tapi last2 tukar plan makan kat Gemilang Burger..
kalau kat Alor Star memang kedai burger paling femes..
sebut je Gemilang mesti semua tahu..
ada 3 cawangan tapi semuanya berdekatan..
selalunya adda makan kat Gemilang Burger tepi sungai depan Stadium Darulaman tu..
cepat dan memang pantas..
walaupun nama kedai macam jual burger je tapi kat sini ada banyak menu..
lebih kepada Western Food..


ni antara menu yang ada kat Gemilang Burger..
harga pun berpatutan..
yang paling penting sangat sedappp dan terbaikkk..


adda makan Chicken Chop 
memang terbaikkkk..
selain burger yang femes kat sini
Chicken Chop pun antara yang terbaik..

Tembikai Laici..
oleh disebabkn dahaga sampai ja air terus minum..
lepas tu baru ingat nak snap pic..
hehehe

 ni menu kawan adda
Lamb Chop..pun sedapp jugak..
selalunya adda tak boleh telan yang berkaitan kambing tapi yang ni boleh masuk tekak..
sangat besttt..

Carrot Susu..
gambar kabur sebab guna kamare phone biasa ja..sob..sob..


Adda tambah Fun Fries dan Coleslaw tapi coleslaw tak sempat ambik gambar..hehehe..
coleslaw sama ja macam dalam pinggan chicken chop adda tu tapi saja tambah sebab yang dalam tu tak cukup..hikhikhik..

dah habis makan jalan2 jap kat Uptown Stadium..
saja ja jamu mata..tak beli apa pun..
lepas tu terus balik..
..zzzzzzzzzzzzzzzz..

p/s: Salam Maal Hijrah 1435 untuk semua..klau ada salah dan silap sepanjang mencoret kata2 disini adda mohon ampun bnyak2..walau lambat sikitttt ucap tapi tetap adooo kan..hikhikhik..

4 comments:

Sally Samsaiman said...

layan gila mkn western!

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

sesekali makan western food sedap juga tu.. :D

Aminin said...

bole juga try tukar angin selatan pula

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

tiba-tiba rasa kering tekak dan rasa nak makan