Tuesday, June 25, 2013

CPUV Pertama dari Nuffnang


Allhamdulillah..akhirnya..akhirnya..
dapat jugak CPUV dari nuffnang..setelah jadi blogger untuk sekian waktu ni..
buka ja nuffnang tadi trus nampak dah ada CPUV..
tapi sedih sbb tngok yang ketiga tu dah 2 mnggu n dah ttup pun baru nak perasan nuffnang bagi..sobs..sobs..sobs..
akhirnya nuffnang sudi jugak bagi kat adda yang blogger tenggelam sabut ni..
sekali dapat trus 3 skali tapi satu dah credited..huhuhu..tapi ceq happy..yeayyyyyyyyyyy...
Terima kasih..Terima kasih..Terima kasih..
teruslah setia dgn Nuffnang..
HIDUP NUFFNANG..
(kuat x adda melobi)..hahaha..happpyyyyyy...



tengok ada dua yang tengah ON GOING..terima kasih jugak untuk Michelin P3ST dan Generation Today Campaign..korang..korang kat luar sana kalau singgah dan nampak iklan tu klik2 la yer..hehehe..terima kasih jugak kat korang sume..sayang ketat-ketat..kihkihkih..

4 comments:

Masni Syafie said...

tahniah =)

Addasyuhadadisini said...

masni..sama2.. :)

Mohd Fauzli said...

Tahniah... Tahniah.. saya lom pernah dapat cpuv lagi...

Addasyuhadadisini said...

mohd fauzli..ni pun kali pertama..xpa nnt msti dpat.. :)