Friday, August 29, 2014

Rinduuuuuuu

Rinduuuuuuuuuu..
Itu ja yang ada dalam kepala ni..
Lama sangat tak update kat blog kesayangan ni tapi sekali sekala adda jenguk jugak cuma nak menulis ja tak ada masa..
dengan lappy yang rosak..
handphone yang ada pun hilang..
dugaan yang memang menguji..
mana boleh sehari tak ada handphone kan..
macam nyawa kita gitu..hehehe..
Tambah lagi sibuk dengan life yang tak menentu dulu-dulu..
sekarang Alhamdulillah dah stabil..
bleh la slalu coret-moret apa yang boleh dikongsi..
tahun lepas yang penuh dengan dugaan tapi tahun ni penuh dengan kejutan yang membahagiakan..
nanti kita cerita apa yang kejutan dan bahagia tu..
Adda nak ucapkan juta-juta-juta terima kasih pada yang selalu jenguk kat sini..sayang korang bebanyak..hihi
Walaupun adda lama tak update tapi korang singgah jugak..
Ada masa terluang adda jalan2 kat blog korang ye..weeeehehe
Nak balas sume kunjungan yang mana adda terlepas sebelum ni..
Apa pun untuk semua moga baik2 aja..
Alhamdulillah untuk apa yang telah berlalu,sedang berlaku, dan bakal berlaku..
Dan dikesempatan yang ada dan sempena bulan kemerdekaan ni Adda ucapkan Selamat Menyambut Hari Merdeka yang ke 57 untuk negara kita Malaysia..
Moga kekal aman,makmur dan sejahtera selalu..
Salam 1 Malaysia..adiiiossss


Posted via Blogaway

3 comments:

siti zawiah said...

singgah sini..

PeRdU cINta said...

Salam kemerdekaan ye..

Nabihah said...

follow blog bihah balik http://inibelognabihah.blogspot.com dan like facebook page bihah,terima kasih